Over ons

Welkom bij SPH Verpakkingen B.V.! Wij zijn een toonaangevende groothandel in verpakkingsmaterialen, gespecialiseerd in de productie van golfkartonnen dozen. Met trots bieden wij hoogwaardige verpakkingsoplossingen aan bedrijven van alle groottes en sectoren.

Bij SPH Verpakkingen begrijpen we het belang van efficiënte en betrouwbare verpakkingen. Daarom hebben we geïnvesteerd in onze eigen geavanceerde productieplant, waardoor we snel, stipt en secuur golfkartonnen verpakkingen kunnen leveren. 

Met onze faciliteiten en ervaren team van professionals zijn we in staat om aan al uw verpakkingsbehoeften te voldoen.

Onze focus ligt op het leveren van kwaliteitsproducten die voldoen aan de hoogste normen van duurzaamheid en functionaliteit. We begrijpen dat uw producten uniek zijn en verdienen de best mogelijke bescherming tijdens transport en opslag. Daarom bieden we een breed scala aan golfkartonnen dozen in verschillende formaten, sterktes en configuraties. Of u nu kleine artikelen, delicate elektronica of grote industriële goederen verpakt, wij hebben de juiste oplossing voor u.

Bij SPH Verpakkingen streven we naar klanttevredenheid en streven we ernaar om aan uw specifieke vereisten te voldoen. Onze flexibele aanpak stelt ons in staat om maatwerkverpakkingen te produceren die perfect aansluiten bij uw producten. We werken nauw met u samen om ervoor te zorgen dat de verpakkingen precies aan uw verwachtingen voldoen.

Naast onze standaard productie en levering bieden we ook spoedleveringen aan. Daarom durven wij inmiddels wel de specialist in verpakkingsmateriaal in Hoogeveen te noemen. We begrijpen dat soms onverwachte situaties of strakke deadlines een snelle oplossing vereisen. Ons team staat klaar om met spoed aan uw verpakkingsbehoeften te voldoen, zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Bij SPH Verpakkingen geloven we in duurzaam ondernemen. We streven naar milieuvriendelijke oplossingen door gebruik te maken van recyclebaar materiaal en energiezuinige productieprocessen. Door voor onze verpakkingen te kiezen, draagt u bij aan het verminderen van uw ecologische voetafdruk.

Wij zijn trots op onze reputatie als betrouwbare partner in de verpakkingsindustrie. Onze klanten vertrouwen op ons vermogen om hoogwaardige golfkartonnen dozen te produceren en tijdig te leveren. Met SPH Verpakkingen B.V. als uw verpakkingsleverancier kunt u erop vertrouwen dat uw producten in veilige handen zijn.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen met uw verpakkingsbehoeften. We staan klaar om samen met u te werken aan de beste verpakkingsoplossingen voor uw bedrijf.

Gilian Bos
Vragen of hulp nodig?
Neem gerust persoonlijke contact met ons op!
Contact opnemen
Think Inside The Box
Gilian Bos