Verpakkingsmateriaal Hoogeveen

Kartonnendozen.nl, voorheen bekend als SPH Verpakkingen, is er voor grote en kleine bedrijven voor verpakkingsmateriaal in Hoogeveen. Via onze webshop kan iedere ondernemer eenvoudig kartonnen dozen op maat bestellen inclusief tape of opvulchips. Hierdoor zijn wij uitgegroeid tot een tottaalleverancier op het gebied van verpakkingen.

Onze service gaat verder dan alleen het aanbieden van kartonnen dozen; we streven ernaar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen door bijvoorbeeld ook te ontzorgen binnen het gehele ontwerpproces. Kom je er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten.

Doos op maat bestellen

Specialist in maatwerk kartonnen dozen

Onze op maat gemaakte kartonnen dozen worden met de grootste zorg geproduceerd. Hierdoor kunnen wij garanderen dat onze verpakkingen exact voldoen aan de behoeften van jou, onze klant. We gebruiken alleen materialen van de hoogste kwaliteit om ervoor te zorgen dat jouw producten veilig en onbeschadigd hun bestemming kunnen bereiken.

Vind je het ingewikkeld om een maatwerk doos online te bestellen? Geen probleem! Stel gerust al jouw vragen aan onze experts zodat jij er zeker van bent dat de juiste verpakkingsoplossing wordt gerealiseerd. Want elk product is uniek en daarom is persoonlijk advies in sommige gevallen noodzakelijk.

Standaard doos bestellen? Geen probleem!

Naast onze maatwerkoplossingen bieden we ook kartonnen dozen met standaard maten die direct uit voorraad leverbaar zijn. Deze dozen voldoen aan dezelfde kwaliteitsnormen als onze op maat gemaakte producten en zijn leverbaar in de meest gangbare maten. Een groot voordeel is dat deze dozen direct uit voorraad leverbaar zijn.

Verpakkingsmateriaal Hoogeveen

Duurzaamheid als prioriteit

Bij Kartonnendozen.nl streven we naar duurzaamheid in elk aspect van ons bedrijf. Onze kartonnen dozen worden vervaardigd uit milieuvriendelijke materialen en zijn volledig recyclebaar. Op deze manier dragen we bij aan een groenere toekomst, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. 

Uw partner in Hoogeveen voor verpakkingsmateriaal

Is jouw bedrijf op zoek naar een totaalleverancier voor kartonnendozen en verpakkingsmateriaal in de omgeving van Hoogeveen? Dan zijn wij de juiste partner! Zowel op het gebied van kartonnen dozen op maat als standaard kartonnen dozen. Met ongeëvenaarde service en kwaliteit streven we ernaar om jouw verpakkingsbehoeften te overtreffen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het veilig en professioneel verpakken van uw producten.

  • Deskundig advies met betrekking tot het formaat en type doos dat je nodig hebt.
  • Ondersteuning bij het bedrukken van je kartonnen doos.
  • Eigen vervoer, waardoor wij flexibel zijn in de levering.
  • Een groot assortiment kartonnen dozen in voorraad.
  • Verpakkingsmateriaal: zoals hoekprofielen, luchtkussenfolie, afdekvellen en diverse soorten tape.

Kartonnen doos op maat bestellen  Standaard doos bestellen

Krista van Goor
Vragen of hulp nodig?
Neem gerust persoonlijke contact met ons op!
Contact opnemen
Think Inside The Box
Sandro von Haller