Disclaimer

SPH Verpakkingen B.V. besteedt voortdurende zorg en aandacht aan de samenstelling van deze website en de juistheid van de opgenomen gegevens. SPH Verpakkingen BV. kan echter niet garanderen dat de site of de inhoud daarvan in alle gevallen beschikbaar, compleet, actueel, of betrouwbaar is. SPH Verpakkingen B.V. garandeert niet dat de site continu beschikbaar, veilig of foutvrij is. SPH Verpakkingen B.V. aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van of met de tijdelijke onmogelijkheid deze site te kunnen raadplegen.

Deze website kan links bevatten naar één of meerdere websites die door andere partijen dan SPH Verpakkingen BV. worden geëxploiteerd. Een dergelijke link wordt uitsluitend voor het gebruikersgemak verstrekt. SPH Verpakkingen B.V. heeft geen zeggenschap over deze websites, en kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud ervan.

Al het materiaal dat getoond wordt op deze website is beschermd op grond van het auteursrecht en/of andere intellectuele eigendomsrechten. Niets van deze site mag, geheel of gedeeltelijk, op welke wijze dan ook, worden overgenomen zonder voorafgaande uitdrukkelijke toestemming van SPH Verpakkingen B.V.

De enige gebruikersinformatie die wordt opgeslagen, is het IP adres van waaruit deze site wordt bezocht, de gebruikte browser, de geraadpleegde pagina’s en de datum en tijd van het bezoek. Deze informatie wordt alleen gebruikt door SPH Verpakkingen B.V. om een beeld te krijgen van de wijze waarop wordt geraadpleegd. Op basis hiervan kan de site verder aan de behoeften van de gebruikers aangepast worden.

Dennis Werners
Vragen of hulp nodig?
Neem gerust persoonlijke contact met ons op!
Contact opnemen
Think Inside The Box
Gilian Bos