Kartonnen dozen bedrukken met logo

Kartonnen dozen bedrukken met logo

Branding is een ontzettend belangrijk onderdeel binnen ieder bedrijf. En hoe kunt u uw merk beter laten stralen dan door kartonnen verzenddozen met eigen logo te laten bedrukken? Een slimme keuze voor uw verpakkingsmateriaal. Onze kartonnen dozen zijn meer dan alleen een verpakking, het brengt een verhaal van uw merk. Onze dozen zijn veelzijdig en kunnen op maat worden gemaakt voor verschillende doeleinden, of je nu in de detailhandel, e-commerce of productverwerkende industrie werkt.

De veelzijdigheid van kartonnen dozen op maat voorzien van eigen logo

Onze kartonnen dozen voorzien van eigen logo zijn niet alleen praktisch voor het verpakken van producten, maar ze bieden ook een tal van andere toepassingen voor bedrijven. Enkele toepassingen van onze dozen:

  • Merkidentiteit: kartonnen dozen met je eigen logo zijn een uitstekende manier om je merkidentiteit te versterken. Ze dragen bij aan de herkenbaarheid van je merk en zorgen voor een consistente uitstraling, zowel online als offline.
  • Productverpakking: natuurlijk zijn kartonnen dozen in de eerste plaats bedoeld voor het verpakken en beschermen van je producten. Door ze op maat te laten maken met uw logo, geeft u uw producten een professionele uitstraling.
  • Unieke geschenkverpakking: als u een bedrijf hebt dat cadeauartikelen verkoopt, kunnen op maat gemaakte kartonnen dozen met uw logo dienen als aantrekkelijke geschenkverpakking. Klanten zullen onder de indruk zijn van de zorg en aandacht voor detail.
  • Marketing en promotie: gebruik bedrukte kartonnen dozen als onderdeel van je marketingstrategie. Ze kunnen fungeren als promotionele items op beurzen, evenementen of in uw fysieke winkel. Door uw logo en slogan op de dozen te plaatsen, trekt u de aandacht van potentiële klanten.
  • E-commerceverpakking: in de wereld van e-commerce is de verpakking een essentieel onderdeel van de klantervaring. Aangepaste kartonnen dozen zorgen voor een opvallende en gedenkwaardige unboxing-ervaring, wat de klanttevredenheid verhoogt. Daarnaast verzendt u geen lucht en kunt u kiezen voor de optimale verpakking voor uw product.

Waarom kartonnendozen.nl?

Met meer dan 16 jaar ervaring zijn wij dé specialist voor kartonnen verzenddozen. Wij begrijpen het belang van een hoogwaardige verpakking voor uw producten. Wij bieden daarom ook advies op maat, onze dtp'ers kunnen u helpen bij het ontwerpen van de perfecte kartonnen doos met uw eigen logo. Bekijk alle diensten om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen. Onze geavanceerde technologie en team van experts maakt het proces van kartonnen dozen bedrukken met logo naadloos en efficiënt. 

Versterk uw branding met ons verpakkingsmateriaal

Ieder detail telt wanneer het gaat om branding. Kartonnen dozen met uw logo kunnen een blijvende indruk bij uw klanten achterlaten. Een handige en hoogwaardige oplossing om de identieit van uw merk een boos te geven. Laat uw producten stralen met een opvallende verpakking. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Meer informatie


Sjoerd Haitsma
Vragen of hulp nodig?
Neem gerust persoonlijke contact met ons op!
Contact opnemen
Think Inside The Box
Marc Haitsma