De beste verzenddoos voor uw artikelen

De beste verzenddoos voor uw artikelen

Bij Kartonnendozen.nl bieden we u alles wat u nodig heeft om uw producten veilig van punt 'a' naar punt 'b' te krijgen. Onze specialiteit ligt in maatwerk kartonnen dozen die u volledig zelf kunt samenstellen. Daarnaast hebben we ook standaard kartonnen dozen uit voorraad beschikbaar. Wij bieden de beste verzenddozen voor uw artikelen. 

Dozen op maat of uit voorraad bestellen

De juiste verzenddoos 

Vrijwel iedereen doet het: pakjes versturen en ontvangen. Het is daarom ook niet verwonderlijk dat er dagelijks heel veel pakjes worden verstuurd. Bovendien groeit het aantal webshops flink en nemen de online mogelijkheden van conventionele winkels en bedrijven toe. De meeste pakjes worden verpakt en verstuurd in een kartonnen doos.

Diverse artikelen

De soorten artikelen dat wordt verstuurd is heel divers. Vrijwel alles kan verzonden worden, mits de grootte van het pakket te hanteren is tijdens het transport. Echter is de vraag: welke verzenddoos is juist? Dat is grote mate afhankelijk van het soort artikel en het formaat. Het goede nieuws is: voor ieder artikel, is er een passende verzenddoos!

Bent u bijvoorbeeld werkzaam in de cosmetica-industrie en moet u cosmetische producten verzenden? Dan bent u bij Kartonnendozen.nl op de juiste plek. We begrijpen dat cosmetische producten vaak fragiel zijn en extra bescherming vereisen. Onze op maat gemaakte cosmetica doosjes zorgen ervoor dat uw producten in perfecte staat bij uw klanten aankomen.

Dozen op maat

Wat voor verzenddoos?

Er zijn verschillende aspecten waar rekening mee gehouden dient te worden bij het bepalen van welke verzenddoos u nodig heeft voor de verzening van uw artikel: 

  • herkenning voor de ontvanger;
  • het juiste formaat;
  • voldoende bescherming. 

Herkenning voor de ontvanger 

Om ervoor te zorgen dat de ontvanger het pakket herkent, biedt Kartonnendozen.nl de mogelijkheid om uw kartonnen verzenddoos te bedrukken. Het vaker terug laten komen van bijvoorbeeld de naam of het logo van uw bedrijf op de kartonnen doos, draagt bij aan de zichtbaarheid en naamsbekendheid. 

Het juiste formaat 

Het is belangrijk dat de kartonnen doos het juiste formaat heeft voor het artikel dat verzonden dient te worden. Een te grote verpalling zorgt ervoor dat dat er onnodige ruimte in beslag wordt genomen tijdens het transport, maar ook dat de ontvanger met meer rommel blijft zitten.

Voldoende bescherming

Voldoende bescherming van uw artikelen is essentieel. Bij Kartonnendozen.nl staat bescherming en veiligheid voorop. Onze verzenddozen zijn vervaardigd uit hoogwaardig karton dat bestand is tegen stoten en schokken. Daarnaast wordt er indien nodig ook gebruik gemaakt van piepschuim. U kunt erop vertrouwen dat uw producten in topconditie aankomen bij de eindbestemming.

De juiste verzenddoos, de juiste indruk

Bij het kiezen van de juiste verzenddoos zijn diverse factoren van belang. In een winkel maakt u indruk met uw inrichting en assortiment, uw klantvriendelijkheid en uitstraling. In zekere mate zorgt een kartonnen verpakking die aan de deur wordt bezorgd voor hetzelfde. Als het totaalplaatje klopt, is een verzenddoos ook een middel om uw bedrijf te laten zien.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw product?

Stel uw verzendoos samen


Sandro von Haller
Vragen of hulp nodig?
Neem gerust persoonlijke contact met ons op!
Contact opnemen
Think Inside The Box
Sandro von Haller