Wikkeldoos (Fefco 409)


Je product veilig en snel ingewikkeld

De wikkeldoos (Fefco 409) is een stevige kartonnen doos om je platte of langwerpige producten in te verpakken. De wikkeldoos wordt geleverd als platte kartonnen plaat met vouwlijnen, die ervoor zorgen dat je de verpakking om het product heen kunt "wikkelen". De dubbele zijkanten van deze kartonnen wikkeldoos zorgen voor extra stevigheid.

Wikkeldoos op voorraadWikkeldoos op maat


Beschrijving

Onze kartonnen wikkeldoos is een eenvoudige kartonnen verpakking die met name geschikt is voor platte of lange producten. Door de kartonnen plaat te vouwen ‘wikkelt’ u de verpakking gemakkelijk en snel om het product heen tot handzame en praktische doos. De wikkeldoos biedt stevigheid en extra bescherming aan de zijkanten.

Waarom een kartonnen wikkeldoos?

Onze wikkeldoos is geschikt voor een grote diversiteit aan platte en langwerpige producten. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld boeken, dvd’s, tablets, gordijnrails, skies of tafelbladen. De dubbele zijkanten die daarbij ontstaan zorgen bij dit type kartonnen verpakking voor extra versteviging en bescherming. De eenvoudige manier van in elkaar zetten en dichtplakken maken deze wikkeldoos een perfecte voorraaddoos om razendsnel producten verzendklaar te maken.

Wil je liever versteviging aan de onderkant en bovenkant?

Ben je op zoek naar versteviging aan de onderkant en bovenkant dan raden we kruiswikkelverpakking Fefco 4040 aan. Neem gerust contact op als je twijfelt welke doos geschikt is voor je product.

Kenmerken kartonnen wikkeldoos:

  • Geschikt voor platte en lange producten
  • Populair voor boeken, dvd’s, gordijnrails, tablets, skies en tafelbladen
  • Beschikbaar in vrijwel alle formaten
  • Extra bescherming door dubbele zijkanten
  • Snel en eenvoudig in elkaar te zetten
  • Aanvullende informatie
  • Fefco type: Fefco 409
Sandro von Haller
Vragen of hulp nodig?
Neem gerust persoonlijke contact met ons op!
Contact opnemen
Think Inside The Box
Gilian Bos