Standaard vouwdoos (Fefco 201)

De meest gebruikte doos De standaard kartonnen doos (Fefco 201) wordt in Nederland het meest gebruikt. Aan beide zijden van de doos bevinden zich kleppen die je gemakkelijk kunt dichtvouwen en dichtmaken met tape. De standaard kartonnen vouwdoos is praktisch, stevig en goedkoop en biedt veel verpakkingsmogelijkheden.

Standaard vouwdoos op voorraad Standaard vouwdoos op maat


Wat is een standaard vouwdoos?

De kartonnen standaard vouwdoos, ook wel Fefco 201, is een Amerikaanse vouwdoos met kleppen aan beide zijden die je gemakkelijk dichtvouwt en verstevigt met tape. Er is geen vaste bovenkant of onderkant, omdat de vouwkleppen aan beide zijden zitten. Hierdoor is de standaard doos makkelijk om mee te werken.

Niet veel ruimte voor opslag? Geen probleem de standaard vouwdoos wordt als plat stuk karton geleverd en neemt dus niet veel ruimte in beslag. Heb je een doos of dozen nodig dan vouw je hem eenvoudig tot stevige en praktische doos die direct te gebruiken is. De kartonnen doos is dicht te maken met tape of een lijmpistool.

Waarom een standaard vouwdoos met kleppen?

De Amerikaanse vouwdoos met kleppen aan beide zijden is een relatief goedkope oplossing voor veel verpakkingsvraagstukken. Hij wordt vaak gebruikt als magazijndoos, transportdoos of verzenddoos door bijvoorbeeld supermarkten, winkeliers, opslagbedrijven en webwinkels.

Waarom een vouwdoos op maat?

Met een vouwdoos op maat zorg je ervoor dat producten niet schuiven in de doos tijdens het transport. Bovendien oogt het professioneel en kun je de dozen heel efficiënt opslaan waardoor je ruimte creëert. Minder verpakking betekent ook minder belasting voor het milieu.

Kenmerken van de Amerikaanse vouwdoos met kleppen aan beide zijden:

  • Dé ideale magazijndoos
  • Goedkope oplossing
  • Multifunctioneel
  • Beschikbaar in groot en klein formaat
  • Dichtplakken met tape (transparant 35my 50/66)
  • Aanvullende informatie
  • Fefco type: Fefco 201
Dennis Werners
Vragen of hulp nodig?
Neem gerust persoonlijke contact met ons op!
Contact opnemen
Think Inside The Box
Gilian Bos