Kruiswikkelverpakking met versteviging (Fefco 404)

Bescherm je producten tegen schokken van buitenaf

De Fefco 404 kruiswikkelverpakking, met verstevigde boven- en onderkant, is een efficiënte en gebruiksvriendelijke wikkeldoos. Dankzij de unieke kruisconstructie biedt deze verpakking uitstekende bescherming tegen schokken en beschadigingen. Dit maakt de Fefco 404 bijzonder geschikt voor lage pakketten, ongeacht het formaat, die extra bescherming nodig hebben.

Bekijk onze voorraad! Op maat maken


Wat is een kruiswikkelverpakking?

Onze kartonnen kruiswikkelverpakking wordt geleverd als twee gerilde platen. Deze platen leg je kruislings over elkaar, met je product in het midden. Wanneer je de doos om je product heen vouwt, ontstaat er aan de boven- en onderkant een dubbele laag karton. Deze dubbele laag biedt een uitstekende bescherming tegen schokken, beschadigingen en andere invloeden van buitenaf.

Het gebruik van deze verpakking is eenvoudig. De kartonnen platen worden plat geleverd en zijn snel en makkelijk in elkaar te vouwen. Hierdoor bespaar je niet alleen ruimte tijdens de opslag, maar ook tijd tijdens het inpakken van je producten. Dankzij het stevige ontwerp en de dubbele kartonlaag aan de boven- en onderkant, is deze kruiswikkelverpakking ideaal voor het verzenden van kwetsbare of zware items.

Of je nu boeken, kalenders of grotere producten zoals meubels en plaatmateriaal wilt versturen, de kartonnen kruiswikkelverpakking biedt de nodige bescherming en gebruiksgemak. Daarnaast kun je de bovenkant van de doos laten bedrukken met je logo, tekst of een korte handleiding, wat het een effectief reclamemiddel maakt.

Kruiswikkelverpakking

Voordelen van de Kruiswikkelverpakking met verstevigde zijden

Deze kartonnen kruiswikkelverpakking is populair om boeken of kalenders te verpakken en versturen, omdat het tijdens het vervoer en in de opslag optimale bescherming. De verpakking is ook zeer geschikt om grotere producten te verpakken zoals meubels of plaatmateriaal. De kartonnen kruiswikkelverpakking is makkelijk dicht te maken en zonder beschadiging weer te openen. De bovenste zijde van de doos leent zich uitstekend voor het bedrukken van je logo, tekst of beknopte handleiding en is daardoor ook nog eens een goed reclamemiddel.

Populair voor boeken en kalenders: Biedt optimale bescherming tijdens vervoer en opslag.

Geschikt voor grote producten: Ideaal voor meubels en plaatmateriaal.

Gebruiksvriendelijk: Eenvoudig dicht te maken en zonder beschadiging te openen.

Reclame mogelijkheden: Bovenkant van de doos kan bedrukt worden met logo, tekst of handleiding.

Eigenschappen van kruiswikkelverpakking:

  • Stevige doos voor platte pakketten
  • Geschikt als boekverpakking en kalenderdoos
  • Geschikt als meubeldoos en meubelverpakking
  • Ook geschikt voor grote producten
  • Gerilde platen die eenvoudig in elkaar te zetten zijn
  • Te openen zonder te beschadigen
  • Bescherming aan bovenkant en onderkant tegen impact van buitenaf
  • Fefco type: Fefco 404

Klaar om in te pakken?

Ben je op zoek naar een betrouwbare en stevige verpakking voor je producten? Kies voor de Fefco 404 kruiswikkelverpakking en zorg ervoor dat je producten altijd veilig aankomen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bestelling te plaatsen. Bescherm je producten optimaal met onze hoogwaardige verpakkingsoplossingen!

Bekijk onze voorraad! Op maat maken

Sandro von Haller
Vragen of hulp nodig?
Neem gerust persoonlijke contact met ons op!
Contact opnemen
Think Inside The Box
Sandro von Haller