Hoogwaardige dozen op maat

Ben je op zoek naar de perfecte verpakking voor je producten? Bij Kartonnendozen.nl zijn wij gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige, kartonnen dozen op maat. Deze zullen specifiek afgestemd worden op basis van jouw behoeften.

Wij van SPH Verpakkingen mogen dit al jarenlang doen. Hierdoor begrijpen wij als geen ander het belang van efficiënte en betrouwbare verpakkingen voor jouw producten!

Stel je eigen doos samen

Maatwerk voor unieke producten

Bij SPH Verpakkingen streven we ernaar om aan al jouw verpakkingsbehoeften te voldoen. Onze fabriek maakt op maat gemaakte verpakkingen. Ons ervaren team zorgt ervoor dat ze perfect passen bij jouw producten.

Of het nu gaat om kleine artikelen, delicate elektronica of grote industriële goederen: wij hebben de juiste oplossing! Neem eens een kijkje in onze voorrraad dozen. Grote kans dat hier de door jou gewenste dozen tussen staan.

Afbeelding

Waarom dozen op maat laten maken?

Maatwerk dozen zijn een must voor ieder bedrijf:

Perfecte pasvorm.

Onze dozen op maat zorgen ervoor dat je producten precies passen. Dit draagt bij aan een optimale bescherming tijdens transport en opslag.

Duurzaamheid.

Door een nauwkeurige pasvorm wordt onnodig materiaalgebruik tegengegaan. Dit bespaart productiekosten maar is uiteraard ook beter voor het milieu!

Professionele uitstraling.

Bedrukte dozen op maat worden aangepast aan je merkidentiteit. Denk hierbij aan logo’s, kleuren en andere ontwerpelementen. Dit maakt de verpakking van je producten professioneel en herkenbaar.

Bescherming.

Door de doos exact op maat te maken, minimaliseer je de kans op beschadigingen. De producten kunnen namelijk niet langer schuiven of stoten.

De voordelen van bestellen bij Kartonnendozen.nl?

Bij SPH Verpakkingen B.V. zijn we trots op onze reputatie als betrouwbare partner in de verpakkingsindustrie. Klanten kiezen voor ons om verschillende redenen:

  1. Snelheid en betrouwbaarheid. Met onze eigen productieplant kunnen we snel, stipt en secuur kartonnen verpakkingen produceren en leveren. Naast onze standaard productie bieden we ook spoedleveringen aan. Ons toegewijde team staat hierbij klaar om met spoed aan jouw verpakkingsbehoeften te voldoen. Dit, zonder concessies te doen aan de kwaliteit.
  2. Duurzaam ondernemen. Bij SPH Verpakkingen geloven we in duurzaam ondernemen. Onze verpakkingen worden vervaardigd met recyclebaar materiaal en energiezuinige processen, waardoor je niet alleen hoogwaardige verpakkingen ontvangt, maar ook bijdraagt aan het verminderen van de ecologische voetafdruk.
  3. Focus op klanttevredenheid. Onze focus ligt op klanttevredenheid, en we streven ernaar om aan jespecifieke vereisten te voldoen. We werken nauw met je samen om ervoor te zorgen dat de verpakkingen precies aan de verwachtingen voldoen. 

Dozen op maat laten maken bij SPH Verpakkingen B.V.

Levertijden van onze dozen

Als je kartonnen dozen nodig hebt die we op voorraad hebben, kunnen we deze binnen 1 werkdag leveren. Deze dozen zijn in standaard formaat en direct beschikbaar voor verzending. Dit is ideaal als je snel dozen nodig hebt en geen specifieke aanpassingen vereist.

Dozen bedrukken en op maat gemaakte bestellingen duren langer. De levertijd hiervan is doorgaans 10 werkdagen. Neem contact met ons op voor een actuele inschatting als u van plan bent een bestelling te plaatsen.

Bestel vandaag nog dozen op maat

Ontdek hoe SPH Verpakkingen B.V. je bedrijf kan helpen met hoogwaardige kartonnen dozen op maat. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons samenwerken aan de beste verpakkingsoplossingen voor jouw onderneming. Vertrouw op SPH Verpakkingen B.V. voor efficiënte, betrouwbare en duurzame verpakkingsoplossingen!

Dozen op maat bestellen Ik heb nog een vraag

Dozen op maat bestellen?

Kartonnendozen.nl levert alles om uw product te verpakken en veilig van ‘a’ naar ‘b’ te brengen. Of uw product nu groot, klein, zwaar of breekbaar is; wij bieden kartonnen dozen op maat die u geheel zelf kan samenstellen. Kies uw eigen afmetingen, interieur en opdruk en wij leveren uw doos op maat. Ook voor standaard kartonnen dozen kunt u bij ons terecht: bestel direct uit onze voorraad.

Ons assortiment

Gilian Bos
Vragen of hulp nodig?
Neem gerust persoonlijke contact met ons op!
Contact opnemen
Think Inside The Box
Marc Haitsma