Dozen bedrukken

Wil jij je onderscheiden met een unieke en op maat gemaakte verpakking? Overweeg dan eens een kartonnen doos met een custom ontwerp. Dozen bedrukken is namelijk een van onze expertises en dit hebben wij al voor duizenden opdrachtgevers mogen bewerkstelligen. Met onze eigen DTP afdeling kunnen wij een ontwerp creëren dat niet alleen aansluit op jouw wensen, maar ook op de behoeftes van de klant.

Hoe werkt dat? Dozen bedrukken?

Nou, dat is dus eigenlijk helemaal niet zo ingewikkeld als het klinkt. Vanuit onze eenvoudige configurator kun jij binnen een aantal vragen een doos op maat ontwikkelen en dusdanig samenstellen om te voldoen aan jouw verpakkingsbehoefte. Upload vervolgens je eigen ontwerp om een uniek design te creëren en klaar!

Het ontwerp uitbesteden

Kom je er niet helemaal uit? Of loop je vast in het creatieve proces? Geen enkel probleem. Onze eigen DTP afdeling denkt graag met je mee om net even out-of-the-box te denken. Hierdoor weet je niet alleen zeker dat het ontwerp klopt op basis van de maatvoering, maar word je ook nog eens compleet ontzorgd.

Aanvraag op maat indienen

Ga je starten met het bedrukken van dozen? Volg dan ons stappenplan!

Zoals al eerder benoemd, is het laten bedrukken van een doos op maat vrij eenvoudig. Mocht je er niet helemaal uitkomen, dan kun je het onderstaande stappenplan volgen.

  • Stap 1 - Start onze configurator: Ga naar onze configurator op onze website en kies voor een type doos. De meest populaire keuze is een Amerikaanse vouwdoos, maar voor iedere verpakkingsbehoefte hebben wij een speciale doos.
  • Stap 2 - Configureer de specificaties: Zorg ervoor dat je de gewenste specifacties kiest voor jouw doos. Wil je bijvoorbeeld handvaten? Moet de doos wit of zwart zijn? En welk type golfkarton is er gewenst?
  • Stap 3 - Upload het ontwerp: Upload je eigen logo of ontwerp conform de specificaties van de doos online. Onze DTP afdeling zogt vervolgens altijd voor een uitgebreide bestandscontrole
  • Stap 4 - Rond de bestelling af: Voeg jouw doos op maat toe aan je winkelwagen en rond je bestelling af zoals je bij een reguliere doos ook doet.

Heb je grote plannen?

Via onze configurator kun je tot 3.000 dozen samenstellen. Voor grote verpakkingsbehoeftes raden wij jou aan om contact op te nemen met een van onze specialisten voor een advies op maat.

Contact opnemen
Alt titel
Sjoerd Haitsma
Vragen of hulp nodig?
Neem gerust persoonlijke contact met ons op!
Contact opnemen
Think Inside The Box
Marc Haitsma