Fabrieksonderdelen in een kartonnen doos

Fabrieksonderdelen in een kartonnen doos

Als het gaat om verpakkingsoplossingen, staat Kartonnendozen.nl voor u klaar. Wij bieden uitgebreide opties om uw producten tijdens transport te beschermen, ongeacht de grootte. Als het gaat om fabrieksonderdelen bent u dus bij ons aan het juiste adres. Een kartonnen doos is hiervoor namelijk uitermate geschikt als verpakkingsmateriaal!

Bestel uw kartonnen dozen

Fabrieksonderdelen in een kartonnen doos

Fabrieksonderdelen kunnen zowel apart als samen worden verzonden. Welke mogelijkeheid u ook kiest, Kartonnendozen voor u klaar. Elk fabrieksonderdeel is namelijk uniek en verdient een verpakking die perfect past. Onze op maat gemaakte kartonnen dozen worden met precisie vervaardigd om te voldoen aan de specifieke afmetingen en vormen van uw onderdelen. Wij bieden kartonnen dozen waarbij producten al vanaf 10 centimeter breed en 7 centimeter hoog kunnen worden verpakt.

Gescheiden of bij elkaar

Vaak worden kleine producten met zorg verpakt in een kartonnen doos waar vakjes in zijn gecreëerd om de producten te scheiden. Bij Kartonnendozen doen we dat met karton of papier. Als het gaat om breekbare producten wordt er gebruikt gemaakt van piepschuim verpakking op maat, ofwel: styrofoam verpakking. Er zijn natuurlijk ook kleine onderdelen die niet gescheiden hoeven te worden, denk hierbij aan bouten en moeren. Hierbij is het van belang om op het gewicht te letten en gebruik te maken van een passende kartonnen doos, zodat de bodem niet uitscheurt als de doos wordt opgepakt.

Fabrieksonderdelen

Styrofoam verpakking

Naast kartonnen dozen bieden we ook maatwerk styrofoam verpakkingen die perfect aansluiten op uw fabrieksonderdelen. Styrofoam staat bekend om zijn schokabsorberende eigenschappen, waardoor het een uitstekende keuze is voor het beschermen van kwetsbare componenten. Samen met onze op maat gemaakte kartonnen dozen vormt dit een onverslaanbare combinatie van bescherming en pasvorm.

Belangrijke aspecten

Als het gaat om het verpakken van fabrieksonderdelen, is het belangrijk om rekening te houden met de volgende aspecten: 

  • Praktisch voor in het magazijn.
  • Makkelijk uit de verpakking te halen. 
  • Hoeveelheid producten in één doos.
  • Wat voor vulmateriaal is er nodig? 
  • Moeten de producten van elkaar gescheiden blijven?
  • Wat is het gewicht van het product.
  • Het het product een bijzondere vorm? 

Maatwerk en kwaliteit van de fabriek tot de deur

Bij Kartonnendozen.nl streven we naar perfectie in elke stap van het proces. Van het ontwerpen van op maat gemaakte verpakkingen tot de levering aan uw deur, we garanderen de hoogste normen van kwaliteit en service. Uw fabrieksonderdelen verdienen de beste bescherming, en dat is precies wat wij bieden. Kartonnendozen.nl is dé fabriek met dozen van hoge kwaliteit in allerlei soort en maten. 

Bestel dozen op maat


Sandro von Haller
Vragen of hulp nodig?
Neem gerust persoonlijke contact met ons op!
Contact opnemen
Think Inside The Box
Sandro von Haller